Hírek

Magyar Konyha

2024. augusztus 28.

Tiszavirág , Szeged , Karakas Dávid

Szűk két év után ismét megnyitotta kapuit az újjávarázsolt és újragondolt Tiszavirág – kávézó, étterem.

Fokozatosan, a vendégek igénye szerint teszi elérhetővé szolgáltatásait Szeged ikonikus és kultikus vendéglátóhelye, a kívül-belül teljes felújításon átesett Hajnóczy utcai Tiszavirág. Az újranyitott komplexum egyaránt kínál pezsgő, élettel teli kávézót, exkluzív gasztronómiai élményeket nyújtó éttermet, valamint szálláshelyet.




Augusztus közepén először a kávézó nyitotta meg kapuit a korszerűsített és újjávarázsolt Tiszavirágban, de a héten már az étterem szolgáltatásai is elérhetőek, és a tervek szerint hamarosan a szálláshelyek is foglalhatóak lesznek.


A kávézó és az étterem egy helyiségben, de időben megosztva várja a vendégeit. Az előbbi a hét minden napján reggel 7-től délután 16 óráig várja a betérőket; ebédidőben heti menüvel is készülnek. Az étterem keddtől szombatig este, 18 órától 22 óráig tart nyitva.


A két vendéglátóipari egységet közös stáb működteti és vezényli, az új Tiszavirágban ugyanis a Michelin-tányérral (2023, 2024) díjazott egykori Alábárdos Étterem séfje, Karakas Dávid és csapata felel a gasztronómiai kínálatért.



Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Kapcsolódó cikkek

Recept ajánló