Vendégváró, egyszerűen elkészíthető medvehagymás pogácsa, az aludttej és a füstölt tarja harmóniája, csülökpástétom, befejezésül pedig tavaszi, túrós-kapros pite. Ezzel az öt húsvéti recepttel akár a kezdők is elboldogulnak!
Medvehagymás pogácsa, kerek perec, házi vaj
Ez a kerek perec nem is perec! De egy robotgép segítségével egykettőre megvan, házi vajjal, vagy anélkül is nagyszerű vendégváró! Farkas Richárd receptje.
Medvehagymakrém, marinált pityókák, laska
Miért ne maradnánk a medvehagyma-vonalon? Varju Viktor marinált burgonyái színpompás előétellé alakulnak ebben a fogásban!
Füstölt mangalicatarja aludttejjel
A doozos tejek világában hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy teljes tejből milyen csodálatos aludttej készíthető. És ha már van aludttejünk, azt százféleképpen felhasználhatjuk! Bindics Imre és Czucz Péter itt bemutatja, milyen jól illik a füstölt tarjához!
Csülökpástétom
Zoboki Zoltán csülökpástétomja tulajdonképpen úgy készül, mint a tatár bifsztek, csak nem marhabélszínből, hanem füstölt, főtt csülökből és nincs benne tojás. Bárki össze tudja dobni néhány perc alatt!
Túrós-kapros pite
Nábelek Zsófia könnyű, tavaszi pitéje még a legkiadósabb lakoma végén is ellenállhatatlan!