Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors

zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Szerző: Auguszt Ibolya
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Széll Tamás
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Volenter István
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gálicz István
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz