Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió

Tavaszi ízkavalkád.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Balatoni Brigitta
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Wang Qiang
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Sütőtökből valami különlegeset!
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Wolf András
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű