Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors

zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Szerző: Készítette: Segal Viktor (Déryné Széppataki Róza alapján, XIX. század első fele)
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bergmann Ernő
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Sárközi Ákos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Szabó Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű