Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió

Szerző: Knáb János (Knáb Panzió)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Gyepes Gabojsza
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Aki unná a barackból készült lekvárt, íme egy nyerő tipp.
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Segal Viktor
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű