Takács Hajnalka dietetikus receptje
2020. július 31.- 1/2 db avokádó
- 1/2 db banán
- 2 dl kókusztej
- vaníliarúd
banán , avokádó , kókusztej , vaníliarúd
banán , avokádó , kókusztej , vaníliarúd

Barna Ádám, az esztergomi 1 Michelin-csillagos 42 étterem séfje malátával készíti a tejberizst.
Szerző: Barna Ádám, a 42 Restaurant & Bar séfjének
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű

Szerző: Csiszér-Nyári Katalin és Csiszér Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Dudás Szabolcs
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

A legjobb nyári lecsó!
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Veszely Attila és Kolonics Zoltán
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes