Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód
A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Avokádós-banános turmix

Avokádós-banános turmix

Takács Hajnalka dietetikus receptje

2020. július 31.

Hozzávalók

  • 1/2 db avokádó
  • 1/2 db banán
  • 2 dl kókusztej
  • vaníliarúd

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb
A hozzávalókat összeturmixoljuk, a vaníliarúd belsejét kikaparjuk, és ezzel ízesítjük az italunkat.

Fogyasztás előtt hűtsük be.


banán , avokádó , kókusztej , vaníliarúd

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Tejberizs meggyel és malátával

Tejberizs meggyel és malátával


Barna Ádám, az esztergomi 1 Michelin-csillagos 42 étterem séfje malátával készíti a tejberizst.
Szerző: Barna Ádám, a 42 Restaurant & Bar séfjének
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű


A mi lecsónk kacsamellel

A mi lecsónk kacsamellel


Szerző: Csiszér-Nyári Katalin és Csiszér Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Pisztáciás krémes

Pisztáciás krémes


Szerző: Dudás Szabolcs
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Padlizsános lecsó tejfölös, kovászos lepénnyel

Padlizsános lecsó tejfölös, kovászos lepénnyel


A legjobb nyári lecsó!
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Málna – Haiti 65%

Málna – Haiti 65%


Szerző: Veszely Attila és Kolonics Zoltán
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin