Litauszki Zsolt receptje
2020. július 16.- 40 dkg vadlazac
- 1 csokor kapor
- 50 dkg uborka
- 1/2 dl bodzaszörp
- 1 db citrom
- 1 db narancs
- lecsepegtetett tejföl
- 3 ek cukor
- 3 ek só
vadlazac , kapor , uborka , bodzaszörp , narancs , tejföl , citrom
vadlazac , kapor , uborka , bodzaszörp , narancs , tejföl , citrom

Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Krausz Gábor
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű

Szerző: Palágyi Eszter
Fogás: sütemények
Nehézség: Időigényes

Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Kocsis Regina
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű