Patai Lajos receptje
2020. július 26.- 1 kg túró
- 14 dkg búzadara
- 4 db tojás
- 1 csipet só
- fahéj
- 1 dkg cukor
- 5 dl tejföl
- 2 dkg méz
- 3 dkg házi baracklekvár
- 5 dkg zsemlemorzsa

túró , búzadara , tojás , fahéj , tejföl , méz , baracklekvár , zsemlemorzsa
túró , búzadara , tojás , fahéj , tejföl , méz , baracklekvár , zsemlemorzsa
Keleti saláta a Byblos Étterem étlapjáról.
Szerző: Mohamed Kutaini, a Byblos Étterem séfje
Fogás: előételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Réti Sebestyén
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Ez a leves a tavasz hírnöke!
Szerző: Macsinka János
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb