Jahni László receptje
2020. július 22.- 20 dkg garda
- 1/2 fej ezüsthagyma
- 3 szem mustármag
- 3 szem koriander
- 1 db babérlevél
- 2 ek 20%-os ecet
- 2 dl víz, só

garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet
garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet
Szerző: Andriska István
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Itt a sóskaszezon!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Küronya Márk és Litauszki Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű