Jahni László receptje
2020. július 22.- 20 dkg garda
- 1/2 fej ezüsthagyma
- 3 szem mustármag
- 3 szem koriander
- 1 db babérlevél
- 2 ek 20%-os ecet
- 2 dl víz, só
garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet
garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet

Szerző: Várvizi Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Varjú Viktor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Dudás Szabolcs
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Készítette: Nábelek Zsófia (Chris Morocco)
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű