Tivadar György receptje
2017. augusztus 4.- 1 kg málna
- 15 dkg cukor
- 2 db csillagánizs
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom
- 10 db szeder
- 10 db cseresznye

málna , csillagánizs , fahéj , citrom , szeder , cseresznye
málna , csillagánizs , fahéj , citrom , szeder , cseresznye
Pillantás Schäffer Erzsébet recepteskönyvébe.
Szerző: Schäffer Erzsébet
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
A húsvétról maradt tojás felhasználása.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz