Takács Hajnalka dietetikus receptje
2018. február 22.- 20 dkg érett banán
- 5 dkg mandulavaj
- 1 dkg natúr kakaópor
- 3 dkg aprított brazil dió
- egy csipet fahéj
banán , mandulavaj , fahéj , brazil dió , kakaópor
banán , mandulavaj , fahéj , brazil dió , kakaópor

Szerző: Vona Róbert
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes

A sütés sok zöldségből a legjobbat hozza ki. A céklából is!
Szerző: A Duplakert étterem
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bicsár Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Gálicz István és Bereznay Tamás
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű

Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz