Takács Hajnalka dietetikus receptje
2018. február 22.- 20 dkg érett banán
- 5 dkg mandulavaj
- 1 dkg natúr kakaópor
- 3 dkg aprított brazil dió
- egy csipet fahéj

banán , mandulavaj , fahéj , brazil dió , kakaópor
banán , mandulavaj , fahéj , brazil dió , kakaópor
Szerző: Fekete Antonio
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Murányi Mercédesz és Horváth Bence
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Merfelsz Gábor (Merfelsz Pince, Szekszárd)
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz