Takács Hajnalka dietetikus receptje
2018. február 22.- 20 dkg érett banán
- 5 dkg mandulavaj
- 1 dkg natúr kakaópor
- 3 dkg aprított brazil dió
- egy csipet fahéj

banán , mandulavaj , fahéj , brazil dió , kakaópor
banán , mandulavaj , fahéj , brazil dió , kakaópor
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Kalla Kálmán recepteskönyvéből.
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A „grízgaluska” báránnyal van töltve: borítékolható a meglepetés!
Szerző: Varjú Viktor és Domján Richárd
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Közeleg a Márton-nap, ideje felkészülni!
Szerző: Tóth Dávid, a noszvaji Nomád Hotel
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz