Zakar Kata receptje
2018. június 18.- 1 db kacsamell
- 20 dkg fekete rizs
- 2 db sárgabarack
- levendula
- földimogyoró
- cickafark

fekete rizs , kacsamell , levendula , sárgabarack , földimogyoró , cickafark
fekete rizs , kacsamell , levendula , sárgabarack , földimogyoró , cickafark
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kanász László
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Készítsünk otthon farsangi koktélokat!
Szerző: Kocsis Tamás bartender
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű