Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód
A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Mangólassi – indiai joghurtos mangóital

Mangólassi – indiai joghurtos mangóital

Takács Hajnalka dietetikus receptje

2018. július 10.

Hozzávalók

  • 1 db mangó
  • 250 ml natúr joghurt
  • 1,5 dl tejcsipetnyi kardamom

Elkészítés

ADAG: 2 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A mangót meghámozzuk, felkockázzuk, és összeturmixoljuk a joghurttal és a tejjel.


Ha szükséges, édesítjük, kevés kardamommal pikánsabbá tehetjük.



kardamon , mangó , joghurt , tej

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Paradicsomos húsgolyók

Paradicsomos húsgolyók


Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Avokádósaláta sült répával, sült lilahagyma-karikákkal és vaníliás öntettel

Avokádósaláta sült répával, sült lilahagyma-karikákkal és vaníliás öntettel


Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű


Körtés-kéksajtos bagel

Körtés-kéksajtos bagel


Szerző: Fördős Zé
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Tejfölös-morzsás rakott zöldbab

Tejfölös-morzsás rakott zöldbab


Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Süllőfilé, írókrém, karalábé, török mogyoró

Süllőfilé, írókrém, karalábé, török mogyoró


Sült karalábé adja a köretét az aranybarnára sütött süllőfilének az Anyukám Mondta receptjében.
Szerző: Mida Balázs/Anyukám Mondta
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin