Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé

tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Vidák Zoltán
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Mizsei János
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Zoboki Zoltán
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű