Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé

Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Egészségkoktél a javából!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű

A Balaton-felvidék hangulatát talán legjobban tükröző étterem, családias hangulat árnyas fák alatt.
Szerző: Kővirág Étterem
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű