Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors

zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Érdemes odahaza is elkészíteni: a liba így is nagyon finom.
Szerző: Pillók Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Csirkemell szőlővel, paradicsommal és csilivel
Szerző: Ruprecht László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb