Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors

zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Az Amade Kastélyszálló éttermének receptje.
Szerző: Bindics Imre és Czucz Péter
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: A Muskátli Vendéglő és Kemencés Udvar (Orfű)
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Frideczky András
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb