Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors

zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Ezt a finom süteményt, bármilyen gyümölccsel kipróbálhatják!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Időigényes
Szerző: Fotó: Kövesdi Réka - Tonté Barbara és Budai Zsanett
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Egy tökéletes édesség, amely a szürke, hideg telet is képes megszépíteni.
Szerző: Az Auguszt cukrászda (Fény utca)
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Barna Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz