Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió

Szerző: Frideczky András
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes

A debreceni Csakhal Bisztró ellenállhatatlanul hűsítő receptje.
Szerző: Pataky Péter
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Pethő Balázs
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Saly Noémi
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű

Szerző: Macsinka János
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű