Frideczky András receptje
2020. augusztus 3.DIÓPUFFANCS
HOZZÁVALÓK:
- 70 g tojásfehérje
- 90 g kristálycukor
- 80 g dió
- 80 g porcukor
ZELLERMOUSSE
HOZZÁVALÓK:
- 100 g angolzeller
- 25 g natúr joghurt
- 25 g tejszín (30%-os)
- 25 g tejpor
- 25 g kristálycukor
- 25 g glükózszirup
- 2 db tojássárgája
- 1/2 db lime (lé+héj)
- 4 g zselatin
- 200 g tejszín (30%-os)
ALMAPÜRÉ
HOZZÁVALÓK:
- 250 g jonatánalma
- 1/2 db citrom
- 25 g vaj
- 25 g barna cukor
RAGU
HOZZÁVALÓK:
- 50 g Granny Smith zöld alma
- 30 g angolzeller
- 30 g pirított dió
- 10 db zellerlevél
- 1 db citrom
- 20 g kristálycukor
- 100 g víz
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/08/03/diopuffancs_1-770x_.jpg?token=db80c8f5f24521e3e7c34b0e71c3d9ca)
dió , alma , tojás , porcukor , angolzeller , natúr joghurt , tejszín , tejpor , lime , zselatin , glükózszirup , citrom , vaj , jonatánalma , Granny Smith zöld alma