A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Bárányhátszín faszénen sült zöldségekkel, kecsketúrós polenta

Horváth Csongor receptje

2018. október 1.
  • 80 dkg bárányhátszín
  • 10 dkg bébi édeskömény
  • 10 dkg bébi csillagtök
  • 10 dkg bébi póréhagyma
  • 1 dl olívaolaj
  • 10 dkg vaj
  • 2 szál rozmaring
  • 2 szál kakukkfű
  • só, bors
  • 8 ek kukoricadara
  • 1 l zöldségalaplé
  • 10 dkg kecsketúró
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Közepesen nehéz
A zöldségeket daraboljuk, sózzuk. A bárányhátszínt rozmaringgal, kakukkfűvel, sóval, borssal ízesítjük, majd faszénen körbepirítjuk. Pihentetjük. A kukoricadarát alaplével, sóval, vajjal krémesre főzzük. A bébizöldségeket forró faszénre tesszük és készre sütjük. A húst pihentetés után szeleteljük és petrezselyemolajjal tálaljuk.




kecsketúró , kakukkfű , rozmaring , póréhagyma , csillagtök , édeskömény , bárányhátszín

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra