Paskó Csaba atya receptje
2019. április 12.- 80 dkg cékla
- 3 db savanykás alma
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- 2 l zöldségalaplé (nem böjti időben húsalaplé)
- 1 ek tejföl
- só, pici cukor
- fehér bors
tejföl , vöröshagyma , cékla , alma
tejföl , vöröshagyma , cékla , alma

Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Mihályi László
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Söptei Róbert
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Ruprecht László
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű