Paskó Csaba atya receptje
2019. április 12.- 80 dkg cékla
- 3 db savanykás alma
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- 2 l zöldségalaplé (nem böjti időben húsalaplé)
- 1 ek tejföl
- só, pici cukor
- fehér bors

tejföl , vöröshagyma , cékla , alma
tejföl , vöröshagyma , cékla , alma
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: kenyerek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
A képen látható kalács Csák László, a Brót pékség mesterének munkája.
Szerző: Péter Balázs
Fogás: kenyerek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Fűszeres Eszter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
A sós fonott kalács kiváló választás a halászlé mellé.
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű