Paskó Csaba atya receptje
2019. április 12.- 80 dkg cékla
- 3 db savanykás alma
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- 2 l zöldségalaplé (nem böjti időben húsalaplé)
- 1 ek tejföl
- só, pici cukor
- fehér bors

tejföl , vöröshagyma , cékla , alma
tejföl , vöröshagyma , cékla , alma
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes
Szerző: a étterem
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Wolf András, a Boscolo Budapest szálló Salon éttermének a séfje - Petri György
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű