Paskó Csaba atya receptje
2019. április 12.- 80 dkg cékla
- 3 db savanykás alma
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- 2 l zöldségalaplé (nem böjti időben húsalaplé)
- 1 ek tejföl
- só, pici cukor
- fehér bors
tejföl , vöröshagyma , cékla , alma
tejföl , vöröshagyma , cékla , alma
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Igazi retro ünnepi sütemény!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Serge Vieira
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz