A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Csicsókakrémleves füstölt kacsamellfilével, illatos turbolyával

Ráspi (Horváth József) receptje

2019. május 21.
  • 25 dkg csicsóka
  • 5 dkg gesztenye
  • 8 dl tyúkhúsleves (nem húsalaplé, hanem húsleves!)
  • 1/5 dl tejszín
  • 2 dkg vaj
  • só, bors
  • ízlés szerint kacsamellfilé, füstölt pisztráng és turbolya

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A ledörzsölt, de nem meghámozott csicsókát néhány szem gesztenyével együtt fél óra alatt megsütjük. Meghámozzuk a gesztenyét, és a többi hozzávalóval együtt forrón leturmixoljuk. Tálaláskor vékonyra vágott vajlapocskákkal felhabosítjuk. Füstölt kacsamellfilével vagy füstölt pisztránggal és illatos turbolyával kínáljuk.


csicsóka , kacsa , tejszín , vaj , gesztenye , kacsamellfilé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra