Tivadar György receptje
2018. április 6.- 20 dkg étcsokoládé-pasztilla
- 4 dkg cukor
- 3 dl tejszín (35 %-os, cukrozatlan)
- 2 db tojás
- 25 dkg eper
- 1 dkg menta
- 1/2 dl citrusos olívaolaj (bergamia)

étcsokoládé , menta , eper , olívaolaj
étcsokoládé , menta , eper , olívaolaj
Szerző: Segal Viktor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Szulló Szabina és Széll Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű