Tivadar György receptje
2018. április 6.- 20 dkg étcsokoládé-pasztilla
- 4 dkg cukor
- 3 dl tejszín (35 %-os, cukrozatlan)
- 2 db tojás
- 25 dkg eper
- 1 dkg menta
- 1/2 dl citrusos olívaolaj (bergamia)

étcsokoládé , menta , eper , olívaolaj
étcsokoládé , menta , eper , olívaolaj
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb
Házinyúl karamellizált gyökerekkel, vadaspürével, ropogós burgonyacsipsszel
Szerző: Katkó Kriszta
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Paskó Csaba atya
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Karácsonyra, de Szilveszterre is remek fogás lehet!
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Bárkányi Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű