Tivadar György receptje
2018. április 6.- 20 dkg étcsokoládé-pasztilla
- 4 dkg cukor
- 3 dl tejszín (35 %-os, cukrozatlan)
- 2 db tojás
- 25 dkg eper
- 1 dkg menta
- 1/2 dl citrusos olívaolaj (bergamia)

étcsokoládé , menta , eper , olívaolaj
étcsokoládé , menta , eper , olívaolaj
Szerző: Segal Viktor
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Derecskei hagyományőrzők
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Mógor Ferenc
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Vass Ildikó - F. Nagy Angéla
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű