Tivadar György receptje
2018. április 6.- 20 dkg étcsokoládé-pasztilla
- 4 dkg cukor
- 3 dl tejszín (35 %-os, cukrozatlan)
- 2 db tojás
- 25 dkg eper
- 1 dkg menta
- 1/2 dl citrusos olívaolaj (bergamia)
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/30/2017041811263-770x_.jpg?token=f1eb6256e2a5e04b07524f9ff16e6b2a)
étcsokoládé , menta , eper , olívaolaj
étcsokoládé , menta , eper , olívaolaj
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
A németek karácsonyi süteménye és annak elronthatatlan változata.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Téli lélekmelegítő a levesek szerelmeseinek.
Szerző: Gálicz István
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű