Tivadar György receptje
2018. április 6.- 20 dkg étcsokoládé-pasztilla
- 4 dkg cukor
- 3 dl tejszín (35 %-os, cukrozatlan)
- 2 db tojás
- 25 dkg eper
- 1 dkg menta
- 1/2 dl citrusos olívaolaj (bergamia)

étcsokoládé , menta , eper , olívaolaj
étcsokoládé , menta , eper , olívaolaj
Szerző: Barka Áron
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Zirig Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Máriusz pizzája valóságos umami láncreakciót indít el a szájban.
Szerző: Adorjányi Máriusz
Fogás: tészták
Nehézség: Közepesen nehéz