Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé

tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
A sztárpék híres fánkjának receptjét osztja meg az olvasókkal.
Szerző: Szabi a pék
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: A Muskátli Vendéglő és Kemencés Udvar (Orfű)
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Adi Matzek, a grillezés nagymestere
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Szombati Zsoltnak, a The Famous Grouse hazai nagykövetének
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű