Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé

tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
Szerző: Széll Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Baracskai Angéla
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Szrimácz Dóra és Marjai Bea
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
A kéksajt a körtével világbajnok kombináció!
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű