Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé

tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Vidák Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A csokoládé tortát a klasszikus lúdláb és a konyakmeggy találkozása ihlette.
Szerző: Palágyi Eszter
Fogás: torták
Nehézség: Nehéz