Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé

tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
Íme egy nyárbúcsúztató-őszköszöntő recept!
Szerző: Jahni László
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Könnyű
A klasszikus fasírtnál fontos, hogy belül könnyű legyen, kívül pedig ropogós.
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Farkas Richárd
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Erhardt Zoltán és Piros György
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Kóstoló Kárpátaljáról, Pákozdi Judit–Punykó Mária
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű