Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé

tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Herczeg Gabriella
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: tészták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nyíri Szása
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű