Nábelek Zsófia receptje
2020. március 27.- 3 db tojás
- 70 g cukor
- 225 g étcsokoládé (50-60%)

étcsokoládé , cukor , tojás
étcsokoládé , cukor , tojás
Jahni László, a Kistücsök séfje bebizonyítja, hogy az állat minden részéből finom étel készíthető.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A St. Hubertus Vérnarancs long drinkként, tonikkal fogyasztva télen-nyáron kellemes koktél.
Szerző: St. Hubertus
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Szerző: Istvándy Csilla
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Saly Noémi
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű