Veres István receptje
2019. június 6.- 1 db fürj
- 50 g medvehagyma
- 100 g olaj
- 300 g tejszín
- 50 g vargánya
- 100 g vaj
- 20 g mandula

mandula , vargánya , fürj , medvehagyma , tejszín , vaj , szőlőmagolaj
mandula , vargánya , fürj , medvehagyma , tejszín , vaj , szőlőmagolaj
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Takács Hajnalka
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Szerző: Csonka Gergő
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kis Tirol Étterem
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz