Veres István receptje
2019. június 6.- 1 db fürj
- 50 g medvehagyma
- 100 g olaj
- 300 g tejszín
- 50 g vargánya
- 100 g vaj
- 20 g mandula
mandula , vargánya , fürj , medvehagyma , tejszín , vaj , szőlőmagolaj
mandula , vargánya , fürj , medvehagyma , tejszín , vaj , szőlőmagolaj

Szerző: Libor Mária
Fogás: kenyerek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Horváth Judit
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Bicsár Attila
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Szabó Julcsi és Manuela-Esther Kreissl-Sanchez
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Szulló Szabina
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz