Kocsis Regina receptje
2021. január 22.- 2 db nagy édesburgonya
- 1 konzerv csicseriborsó
- 8 ek olívaolaj
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 db citrom leve
- 1 tk füstölt paprikaőrlemény
- 1 csokor petrezselyem
- csili
- só, bors
Az édesburgonyákat pucoljuk meg és vágjuk kockákra. Sütőpapírral bélelt tepsiben terítsük szét, sózzuk, borsozzuk, és
Ezután a fokhagymagerezdeket is tegyük a tepsibe, és süssük további 15 percig.
A kész édesburgonyát, a sült fokhagymát és a csicseriborsót botmixerrel turmixoljuk össze, adjuk hozzá a maradék olívaolajat, a fűszereket és a citrom levét.
édesburgonya , olívaolaj , csicseriborsó , fokhagyma , citrom , füstölt paprikaőrlemény , petrezselyem , csili