A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Füstölt makréla édesköménnyel, retekkel

Tivadar György receptje

2018. május 9.
  • 40 dkg füstölt makrélafilé
  • 1 db édeskömény
  • 1 db jégcsapretek
  • 1 ktg hónapos retek
  • 5 dkg snidling
  • 1 dl extraszűz olívaolaj
  • 1 ek almaecet
  • 1 ek méz
  • 1 db citrom
  • só, bors
ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Közepesen nehéz
Az édesköményt és a retkeket hajszálvékony szeletekre vágjuk, és jeges vízbe tesszük. Keverőtálban az olívaolajból, almaecetből, a citrom levéből és a mézből dresszinget keverünk. A zöldségeket leszűrjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a dresszinget, és megszórjuk a vágott snidlinggel.


citrom , olívaolaj , snidling , jégcsapretek , édeskömény , makrélafilé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra