Receptek

Füstölt pisztráng kaviárral, zellersalátával

Segal Viktor receptje

2020. december 7.
  • 4 kk pisztrángkaviár
  • 4 db füstölt pisztrángfilé
  • 2 ek majonéz
  • 1 tk mustár
  • 1 tk citromlé
  • só, bors
  • 1 ek finomra vágott petrezselyem
  • 1 db közepes méretű zeller gyufaszálra szeletelve

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Elkészítjük a zellersalátát: a majonézt alaposan elkeverjük a mustárral, a citromlével, fűszerezzük, majd belekeverjük a zellert és a petrezselymet.
A füstölt pisztrángot a bekevert salátával és egy-egy kávéskanálnyi pisztrángkaviárral tálaljuk.



pisztrángkaviár , majonéz , mustár , citromlé , füstölt pisztrángfilé , petrezselyem , zeller

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra