Bereznay Tamás receptje
2020. július 24.- 30 dkg vörös tonhal
- 2 db tojás
- 10 dkg zöldbab
- 12 db apró szemű burgonya
- 5 dkg olívabogyó
- 12 szem koktélparadicsom
olívabogyó , zöldbab , vörös tonhal , tojás , burgonya , koktélparadicsom
olívabogyó , zöldbab , vörös tonhal , tojás , burgonya , koktélparadicsom
Szerző: Ádám Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bálint Margit
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Frideczky András
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
A receptet a Balatonról hozzuk.
Szerző: Ács Ferenc
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű