Bereznay Tamás receptje
2020. július 24.- 30 dkg vörös tonhal
- 2 db tojás
- 10 dkg zöldbab
- 12 db apró szemű burgonya
- 5 dkg olívabogyó
- 12 szem koktélparadicsom
olívabogyó , zöldbab , vörös tonhal , tojás , burgonya , koktélparadicsom
olívabogyó , zöldbab , vörös tonhal , tojás , burgonya , koktélparadicsom

Friss, és nagyon tavaszi!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű

Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Auguszt Olga
Fogás: torták
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Krausz Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Lőrincz Szilvia
Fogás: torták
Nehézség: Közepesen nehéz