Bereznay Tamás receptje
2020. július 24.- 30 dkg vörös tonhal
- 2 db tojás
- 10 dkg zöldbab
- 12 db apró szemű burgonya
- 5 dkg olívabogyó
- 12 szem koktélparadicsom

olívabogyó , zöldbab , vörös tonhal , tojás , burgonya , koktélparadicsom
olívabogyó , zöldbab , vörös tonhal , tojás , burgonya , koktélparadicsom
Márton-napi levesajánlatunk.
Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
A debreceni Ikon étterem levesét tálaljuk.
Szerző: Thür Ádám
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Sobják Mátyás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: A Buddha Bar
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz