Bicsár Attila receptje
2020. július 21.- 1 db malackaraj császárhússal tekerve, kötözve
- só, olaj, pirospaprika, fűszerkömény
BURGONYA
HOZZÁVALÓK:
- 50 dkg kis szemű burgonya
- 100 ml mexikói el pastor szósz
- 2 szál újhagyma felszeletelve
- só, olaj a sütéshez
SALÁTA
HOZZÁVALÓK:
- 4 db római szív saláta
- 50 g vaj
- só, citrom
Malac elkészítése:
A húst bekenjük olajjal, fűszerekkel bedörzsöljük. Forgó nyárson pirosra sütjük.
Burgonya elkészítése:
A burgonyákat héjában megfőzzük, leszűrjük, lehűtjük. Meghámozzuk és félbevágjuk. Kevés olajon, forró serpenyőben pirosra sütjük mindkét oldalukat, sózzuk. Minden burgonyadarabra teszünk pásztorszószt és újhagymát.
Saláta elkészítése:
A salátákat félbevágjuk. Serpenyőben, vajon megpirítjuk a vágott felüket. Ha elértük a megfelelő színt, levesszük a tűzről, megfordítjuk, sózzuk, citromlével meglocsoljuk.
malackaraj , malaccsászárhús , olaj , fűszerkömény , pirospaprika , burgonya , újhagyma , mexikói el pastor szósz , vaj , citrom , római szív saláta