Tivadar György receptje
2018. november 15.- 8 db tojás
- 2 dl fehérbor
- 4 dl tejszín
- 4 dl tej
- 1 db vaníliarúd
- 8 ek kristálycukor
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
A legjobb nyári lecsó!
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bergmann Ernő
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Macsinka János megtanít minket erre a rendkívül finom fogásra.
Szerző: Macsinka János
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Salátarangók kedvence lehet!
Szerző: Gálicz István
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű