Tivadar György receptje
2018. november 15.- 8 db tojás
- 2 dl fehérbor
- 4 dl tejszín
- 4 dl tej
- 1 db vaníliarúd
- 8 ek kristálycukor
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
Szerző: Mogyorósi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bereznay Tamás és Gálicz István
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pethő Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: A Tiszacsegei Halászcsárda
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!