Tivadar György receptje
2018. november 15.- 8 db tojás
- 2 dl fehérbor
- 4 dl tejszín
- 4 dl tej
- 1 db vaníliarúd
- 8 ek kristálycukor
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves

Szerző: s étterem)
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű

Az édes és a sós mennyei találkozása egyetlen falatkában.
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Segal Viktor
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű