Tivadar György receptje
2018. november 15.- 8 db tojás
- 2 dl fehérbor
- 4 dl tejszín
- 4 dl tej
- 1 db vaníliarúd
- 8 ek kristálycukor
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom

citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Földi Ádám (mátranováki Faluhely Major)
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű
Nincsen tisztességes spájz rumosmeggy nélkül!
Szerző: Májer Erika a debreceni Jardin Cukrászda tulajdonosa
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Legkönnyebb