Tivadar György receptje
2018. november 15.- 8 db tojás
- 2 dl fehérbor
- 4 dl tejszín
- 4 dl tej
- 1 db vaníliarúd
- 8 ek kristálycukor
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom

citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
Szerző: Csomós András
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gálicz István és Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Tegyük változatosabbá a tápláló, ám önmagában kissé egyhangú táplálékot!
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Szerző: Cetner Attila
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű