Tivadar György receptje
2018. november 15.- 8 db tojás
- 2 dl fehérbor
- 4 dl tejszín
- 4 dl tej
- 1 db vaníliarúd
- 8 ek kristálycukor
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom

citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
Szerző: Farkas Richárd
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kocsis Regina
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Csiszér Árpád
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Borbás Marcsi
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tóth Péter agronómus
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű