Nábelek Zsófia receptje
2020. február 21.- 2 szál sárgarépa
- 1/2 dl fehérbor
- 1 fej saláta vagy 2 db salátaszív
- 3 ek olívaolaj
- 1/2 db citrom leve
- 1 tk dijoni vagy
- fűszeres mustár
- bors
mustár bors , citrom , olívaolaj , saláta , fehérbor , sárgarépa
mustár bors , citrom , olívaolaj , saláta , fehérbor , sárgarépa
Szerző: Gyulavári Tamás (pécsi Balkán Bisztró)
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Szabó Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Heiszler Olivér
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
A legszebben tálaló magyar szakács a látványnál csak egy dolgot tart fontosabbnak: az étel ízét.
Szerző: Pesti István
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Mészáros Ádám
Fogás: torták
Nehézség: Közepesen nehéz