Bicsár Attila receptje
2020. február 17.- 1 db malackaraj császárhússal tekerve, kötözve
- só, olaj, pirospaprika, fűszerkömény
Burgonya
Hozzávalók:
- 50 dkg kis szemű burgonya
- 100 ml mexikói el pastor szósz
- 2 szál újhagyma felszeletelve
- só, olaj a sütéshez
Saláta
Hozzávalók:
- 4 db római saláta
- 50 g vaj
- só, citrom
Malackaraj elkészítése:
A húst bekenjük olajjal, fűszerekkel bedörzsöljük. Forgó nyárson pirosra sütjük.
Burgonya elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük, leszűrjük, lehűtjük. Meghámozzuk és félbevágjuk. Kevés olajon, forró serpenyőben pirosra sütjük a burgonyák mindkét oldalát, sózzuk. Minden burgonyadarabra teszünk pásztorszószt és újhagymát.
Saláta elkészítése:
A salátákat félbevágjuk. Serpenyőben, vajon megpirítjuk a vágott felüket. Ha elértük a megfelelő színt, levesszük a tűzről, megfordítjuk, sózzuk, citromlével meglocsoljuk.
malackaraj , császárhús , fűszerkömény , fűszerpaprika , citrom , vaj , római saláta , újhagyma , burgonya