Tivadar György receptje
2017. augusztus 4.- 1 kg málna
- 15 dkg cukor
- 2 db csillagánizs
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom
- 10 db szeder
- 10 db cseresznye

málna , csillagánizs , fahéj , citrom , szeder , cseresznye
málna , csillagánizs , fahéj , citrom , szeder , cseresznye
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Hagyományos indiai fogás Gaggan Anandtól.
Szerző: Gaggan Anand
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz