Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Görög saláta

Görög saláta

Bereznay Tamás receptje

2021. június 17.

Hozzávalók

  • 2 db kápia paprika
  • 1 db kígyóuborka
  • 4 db nagyobb paradicsom
  • 2 fej lila hagyma
  • 25 dkg feta sajt
  • friss oregánó
  • olívaolaj

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, egy tálban elrendezzük és meglocsoljuk olívaolajjal.
A tetejére tesszük a feta sajtot, és megszórjuk oregánólevelekkel.



kápia paprika , kígyóuborka , lila hagyma , paradicsom , feta sajt , oregánó , olívaolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Bundázott kecskesajt vörös körtével

Bundázott kecskesajt vörös körtével


Szerző: Bicsár Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb


Citrusos karalábé-krémleves konfitált libamájjal, sültpaprika-habbal

Citrusos karalábé-krémleves konfitált libamájjal, sültpaprika-habbal


Szerző: Macsinka János
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű


Vadkacsacurry

Vadkacsacurry


Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Konfitált vadkacsacomb szilvával és vöröskáposztával

Konfitált vadkacsacomb szilvával és vöröskáposztával


Szerző: Csonka Gergő
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Sonkafelfújt tükörtojás-habbal, korianderes zöldborsóval és karalábékrémmel

Sonkafelfújt tükörtojás-habbal, korianderes zöldborsóval és karalábékrémmel


Szerző: Buday Péter
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin