Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Görög saláta

Görög saláta

Bereznay Tamás receptje

2021. június 17.

Hozzávalók

  • 2 db kápia paprika
  • 1 db kígyóuborka
  • 4 db nagyobb paradicsom
  • 2 fej lila hagyma
  • 25 dkg feta sajt
  • friss oregánó
  • olívaolaj

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, egy tálban elrendezzük és meglocsoljuk olívaolajjal.
A tetejére tesszük a feta sajtot, és megszórjuk oregánólevelekkel.



kápia paprika , kígyóuborka , lila hagyma , paradicsom , feta sajt , oregánó , olívaolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Kenyérmorzsában sült pisztráng

Kenyérmorzsában sült pisztráng


Szerző: Bicsár Attila
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű


Széles metélt garnélával, paradicsommal és fehérborral

Széles metélt garnélával, paradicsommal és fehérborral


Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű


Gnocchi olasz kolbásszal és borsóval (gnocchi con salsiccia e piselli)

Gnocchi olasz kolbásszal és borsóval (gnocchi con salsiccia e piselli)


Szerző: Gálicz István és Bereznay Tamás
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű


Vietnámi tojásos kávé

Vietnámi tojásos kávé


Dobjuk föl a reggeleket egy különleges kávéval!
Szerző: a KHAN Étterem
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb


Malaccsülök céklával és gyökérrel

Malaccsülök céklával és gyökérrel


Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin