Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Görög saláta

Görög saláta

Bereznay Tamás receptje

2021. június 17.

Hozzávalók

  • 2 db kápia paprika
  • 1 db kígyóuborka
  • 4 db nagyobb paradicsom
  • 2 fej lila hagyma
  • 25 dkg feta sajt
  • friss oregánó
  • olívaolaj

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, egy tálban elrendezzük és meglocsoljuk olívaolajjal.
A tetejére tesszük a feta sajtot, és megszórjuk oregánólevelekkel.



kápia paprika , kígyóuborka , lila hagyma , paradicsom , feta sajt , oregánó , olívaolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Onglet parmezánraviolival, pirított ördögszekér gombával és tojássárgájával

Onglet parmezánraviolival, pirított ördögszekér gombával és tojássárgájával


Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Ecetes dinnyehéj – savanyúság

Ecetes dinnyehéj – savanyúság


Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: savanyúság
Nehézség: Legkönnyebb


Rózsabavarois karamellizált banánnal

Rózsabavarois karamellizált banánnal


Az angolkrém önmagában is remek édesség, de sok más krém alapja lehet. Ilyen a bavarois.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű


Hideg  San Marzano-leves

Hideg San Marzano-leves


A debreceni Csakhal Bisztró ellenállhatatlanul hűsítő receptje.
Szerző: Pataky Péter
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Ricottagnocchi zöldborsóval

Ricottagnocchi zöldborsóval


Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin