Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Görög saláta

Görög saláta

Bereznay Tamás receptje

2021. június 17.

Hozzávalók

  • 2 db kápia paprika
  • 1 db kígyóuborka
  • 4 db nagyobb paradicsom
  • 2 fej lila hagyma
  • 25 dkg feta sajt
  • friss oregánó
  • olívaolaj

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, egy tálban elrendezzük és meglocsoljuk olívaolajjal.
A tetejére tesszük a feta sajtot, és megszórjuk oregánólevelekkel.



kápia paprika , kígyóuborka , lila hagyma , paradicsom , feta sajt , oregánó , olívaolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Szarvasgerinc, gombatea, tépett padlizsán, zeller

Szarvasgerinc, gombatea, tépett padlizsán, zeller


Szerző: Bíró Dániel és Pankotai Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Borsmentás mandarinsorbet gyömbéres narancslekvárral, mákpiskótával

Borsmentás mandarinsorbet gyömbéres narancslekvárral, mákpiskótával


Szerző: Segal Viktor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű


Sárgarépa-rizottó sült sárgarépával és kecskesajttal

Sárgarépa-rizottó sült sárgarépával és kecskesajttal


Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű


Vajban sült lepényhal levendulás karottával és szarvasgombával

Vajban sült lepényhal levendulás karottával és szarvasgombával


Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Szilvalekváros porlós

Szilvalekváros porlós


Szerző: Készítette: Nábelek Zsófia, Méhész Zsuzsa
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin