Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Görög saláta

Görög saláta

Bereznay Tamás receptje

2021. június 17.

Hozzávalók

  • 2 db kápia paprika
  • 1 db kígyóuborka
  • 4 db nagyobb paradicsom
  • 2 fej lila hagyma
  • 25 dkg feta sajt
  • friss oregánó
  • olívaolaj

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, egy tálban elrendezzük és meglocsoljuk olívaolajjal.
A tetejére tesszük a feta sajtot, és megszórjuk oregánólevelekkel.



kápia paprika , kígyóuborka , lila hagyma , paradicsom , feta sajt , oregánó , olívaolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Fiatal töltött nyúl

Fiatal töltött nyúl


Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz


Kacsamell karamellizált birsalmával

Kacsamell karamellizált birsalmával


Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Pad Thai zöldségekkel

Pad Thai zöldségekkel


Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Konfitált disznófej fehérhagyma-lekvárral és mákos zöldbabbal

Konfitált disznófej fehérhagyma-lekvárral és mákos zöldbabbal


Egy népszerű és látványos szilveszteri étel!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Burgonyás fonott

Burgonyás fonott


A sós fonott kalács kiváló választás a halászlé mellé.
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin