Receptek

Zöldborsófőzelék rántott borjúcombfilével

Tivadar György receptje

2021. június 8.
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • olívaolaj
  • 1 kg zöldborsó
  • 60 dkg borjúcombfilé
  • 10 dkg panko morzsa
  • 10 dkg liszt
  • 2 db tojás
  • 1 csipet só
  • 1 csipet bors
  • 5 dl étolaj
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A finomra vágott vöröshagymát és fokhagymát olívaolajon megpároljuk.

Hozzáadjuk a zöldborsó felét, sózzuk, borsozzuk, felöntjük 2,5 dl zöldségalaplével, majd forrás után összeturmixoljuk.

Visszarakjuk a tűzhelyre, hozzáadjuk a zöldborsó másik felét, és egyet forralunk rajta.

A kiklopfolt, panírozott hússzeleteket bő olajban kisütjük.


vöröshagyma , fokhagyma , olívaolaj , borjúcombfilé , zöldborsó , panko morzsa , liszt , tojás

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra