Tivadar György receptje
2021. június 8.- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- olívaolaj
- 1 kg zöldborsó
- 60 dkg borjúcombfilé
- 10 dkg panko morzsa
- 10 dkg liszt
- 2 db tojás
- 1 csipet só
- 1 csipet bors
- 5 dl étolaj
A finomra vágott vöröshagymát és fokhagymát olívaolajon megpároljuk.
Hozzáadjuk a zöldborsó felét, sózzuk, borsozzuk, felöntjük 2,5 dl zöldségalaplével, majd forrás után összeturmixoljuk.
Visszarakjuk a tűzhelyre, hozzáadjuk a zöldborsó másik felét, és egyet forralunk rajta.
A kiklopfolt, panírozott hússzeleteket bő olajban kisütjük.
vöröshagyma , fokhagyma , olívaolaj , borjúcombfilé , zöldborsó , panko morzsa , liszt , tojás