Bereznay Tamás receptje
2020. június 30.- 16 db 8/12-es garnéla fejjel
- 4 db pak choi (bordáskel)
SALSA
HOZZÁVALÓK:
- 1 db mangó
- 1 db kígyóuborka
- 2 ek barna cukor
- 4 ek rizsecet
- csipet só
- 2 fej salottahagyma
A cukrot az ecettel és a sóval simára keverjük. Az uborkát meghámozzuk, magházát kivájjuk, és a húsát 0,5 x 0,5 cm-es kockákra vágjuk. Ugyanígy felvágjuk a mangót és a hagymát, ezután az egészet összekeverjük a dresszinggel. A pak choi zöld levelét levágjuk, hosszában kettévágjuk.
A rákokat kettesével fanyársra húzzuk, és grillen vagy serpenyőben a pak choi-jal együtt megsütjük. Nagy adag uborkás mangóchutney-val tálaljuk.
pak choi , garnéla , mangó , kígyóuborka , rizsecet , salottahagyma