Palotai Csaba receptje
2018. március 13.- 2 kg csontos mangalicakaraj
- 400 g kifliburgonya
- 1 fej kelkáposzta
- 80 g bacon
- 50 g mangalicazsír
- 100 ml alaplé
- pár szál friss kakukkfű
- só, bors

Egyszerűen elkészíthető szilvás galette, ami friss szilvával és ropogós tésztával varázsol el.
Szerző: Szabi, a pék
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Közepesen nehéz

Puha és könnyű rizsdarás túrógombóc, ami édes kényeztetés minden alkalomra.
Szerző: Valoryz
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű

A főzelékekhez szükség van rutinra, enélkül egyszer híg lesz, máskor túl sűrű.
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Pohner Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Fekete Antonio
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz