Palotai Csaba receptje
2018. március 13.- 2 kg csontos mangalicakaraj
- 400 g kifliburgonya
- 1 fej kelkáposzta
- 80 g bacon
- 50 g mangalicazsír
- 100 ml alaplé
- pár szál friss kakukkfű
- só, bors

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Igazi vendégváró desszert!
Szerző: Móra László
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
A kéksajt a körtével világbajnok kombináció!
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű
Az alábbi recepttel elszakadhatunk a megszokott újévi-szilveszteri ízektől.
Szerző: Az Alabárdos étterem
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Fekete Antonio
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz