Receptek

Mangalicakaraj zöldborsópürével és grillezett bébicukkinivel

Tivadar György receptje

2020. június 9.
  • 80 dkg mangalicakaraj
  • 50 dkg zöldborsó
  • 50 dkg bébicukkini
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 dl olívaolaj
  • 5 dkg sertészsír
  • 1 csipet só
  • 1 csipet bors
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Közepesen nehéz
A finomra vágott vöröshagymát és fokhagymát olívaolajon megpároljuk. Hozzáadjuk a zöldborsót, sózzuk, borsozzuk, hagyjuk, hogy átmelegedjen, majd hozzáadjuk a vizet (vagy zöldségalaplevet, kb. 1/2 litert). 5 perc forralás után csomómentesre turmixoljuk. Az ujjnyi szeletekre szelt mangalicakarajt forró serpenyőben oldalanként 4-5 perc alatt készre sütjük. A bébicukkinit serpenyőben, olívaolajon megsütjük.


cukkini , malackaraj , zöldborsó , sertészsír , mangalicakaraj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra