A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Fogasfilé kerti zöldségekkel

Agárdi Pálinkafőzde étterme, Darius Richard receptje

2018. június 15.
  • 80 dkg fogasfilé
  • 10 dkg vaj
  • friss turbolya
  • fekete szezámmag
  • olívaolaj
  • cukor, só, bors


ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Közepesen nehéz

A fogasfiléket 3 százalékos sóoldatban áztatjuk 1 órán keresztül, utána 10 percre tiszta vízbe tesszük. A filéket fóliába tekerve henger alakúra formázzuk, majd gyöngyöző halalaplében 10 percig főzzük.

Tálalás előtt a fólia eltávolítása után habzó vajba mártjuk, fekete szezámmagba forgatjuk.

A friss zöldségeket sós, cukros vízzel leforrázzuk, majd jeges vízzel lehűtjük. A vaj és olíva-olaj keveréket sóval, borssal és frissen vágott turbolyával ízesítjük, a kész zöldségeket ezzel locsoljuk.


fogas , hal

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra