Bereznay Tamás receptje
2020. augusztus 31.- 4 szelet bélszín
- só, bors
- 20 dkg bivalymozzarella
- 20 dkg datolya
- koktélparadicsom
- kalamata olívabogyó
- friss bazsalikomlevél
- olívaolaj
- só
majd, a húst egy csipesszel megfogva, az oldalát is körbesütjük. Sütőrácsra tesszük, mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, és
A koktélparadicsomot nagyon kevés olajon, füstölgő serpenyőben körbepirítjuk, így a héját könnyen lehúzhatjuk.
Egy tálba tesszük a mozzarellával, a bazsalikomlevelekkel, a mozzarellával és a bélszínnel. Sózzuk, borsozzuk és gazdagon meglocsoljuk olívaolajjal.
Friss bagettel tálaljuk.
bivalymozzarella , bélszín , datolya , koktélparadicsom , Kalamata olívabogyó , bazsalikomlevél , olívaolaj