A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Hideg eperleves

Klaus Deutschmann receptje

2018. június 22.
  • 50 dkg eper
  • 150 g narancslé
  • méz, balzsamecet
  • kardamom, menta
  • citrom
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A megmosott epreket félbevágjuk. A mézet megmelegítjük, hozzáadjuk a balzsamecetet, a kardamomot és a narancslevet, és addig pároljuk, amíg az eper megpuhul. A végén hozzáadjuk a mentát. Hideg helyre tesszük, és egy napig állni hagyjuk. Leszűrjük, és hozzáadjuk a citrom levét. (Ne turmixoljuk, mert akkor elveszti a színét.)


narancslé , eper , menta , citrom

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra