Tivadar György receptje
2020. július 20.- 1 kg sertéstarja
- 1,2 kg vajbab
- 2 db vöröshagyma
- 3 ek ecet
- 1 ek cukor
- 10 dkg tejföl
- 1 cs friss kapor
- 5 dkg vaj
- 1 dl olaj
- só, bors

kapor , vajbab , sertéstarja , ecet , vöröshagyma , tejföl , vaj , olaj
kapor , vajbab , sertéstarja , ecet , vöröshagyma , tejföl , vaj , olaj
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pesti István
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Lyoni kisvendéglőkből hódította meg a világot. Gruyère sajt vagy parmezán kell hozzá.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű