Tivadar György receptje
2020. július 20.- 1 kg sertéstarja
- 1,2 kg vajbab
- 2 db vöröshagyma
- 3 ek ecet
- 1 ek cukor
- 10 dkg tejföl
- 1 cs friss kapor
- 5 dkg vaj
- 1 dl olaj
- só, bors

kapor , vajbab , sertéstarja , ecet , vöröshagyma , tejföl , vaj , olaj
kapor , vajbab , sertéstarja , ecet , vöröshagyma , tejföl , vaj , olaj
Szerző: Saly Noémi
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Lutz Lajos
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Zirig Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
A debreceni Csakhal Bisztró receptes könyvéből.
Szerző: Pataky Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!