Tivadar György receptje
2020. július 20.- 1 kg sertéstarja
- 1,2 kg vajbab
- 2 db vöröshagyma
- 3 ek ecet
- 1 ek cukor
- 10 dkg tejföl
- 1 cs friss kapor
- 5 dkg vaj
- 1 dl olaj
- só, bors

kapor , vajbab , sertéstarja , ecet , vöröshagyma , tejföl , vaj , olaj
kapor , vajbab , sertéstarja , ecet , vöröshagyma , tejföl , vaj , olaj
Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Stefan Gebhardt
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Juan Carlos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Pinczés Marianna
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb