Wang Qiang receptje
2020. február 3.- 20 dkg fafüle gomba
- 10 g kaliforniai paprika
- 5 g kínai ecet
- 3 g cukor
- 10 g koriander
- 5 g szójaszósz
- 3 g só

kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
Egyszerű, de varázslatos ízű - úgy omlik el a szájban, hogy sokáig emlékezni fogunk az élményre!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Szoljár Csaba
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tóth Pál
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű