Wang Qiang receptje
2020. február 3.- 20 dkg fafüle gomba
- 10 g kaliforniai paprika
- 5 g kínai ecet
- 3 g cukor
- 10 g koriander
- 5 g szójaszósz
- 3 g só
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/01/-SEB1014-770x_.jpg?token=8c13b3c9e222be245cd21700e758aef4)
kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
Szerző: Tivadar György
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nánási Lajos
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Vidra Péternek, az esztergomi Rózsakert séfjének a
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Péter Balázs
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű