Receptek

Rozé kacsamell spenótos-diós endíviával, balzsamszósszal

Jónás Gábor receptje

2020. november 2.
  • 1 kg hízott kacsamell
  • 1 tálca endíviasaláta
  • 1 zacskó bébispenót
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 15 dkg dió
  • 1 dl balzsamecet
  • 15 dkg cukor
  • 1 dl tejszín
  • só, bors ízlés szerint
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A kacsamellet a bőrös felén magas hőmérsékleten 7 percig sütjük, majd forgatás után még további 3 percig.


A tűzhelyről levéve 10 percig pihentetjük. A fokhagymát vajon megpirítjuk, majd rádobjuk a diót, az endíviát, végül a spenótot. Pici balzsamecetet öntünk rá, majd kevés tejszínt adunk hozzá.

Felszeleteljük a pihentetett kacsamellet, és az endíviás-diós raguval tálaljuk.



kacsamell , endíviasaláta , bébispenót , fokhagyma , dió , tejszín , cukor , balzsamecet

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra