Bereznay Tamás receptje
2018. június 22.- 1,5 kg • marhalábszár
- leveszöldség
- hagyma
- fokhagyma
- só, egész bors
- 2 dl joghurt
- 2 db tojássárgája
- 2 db citrom

bors , citrom , joghurt , leveszöldség , marhalábszár
bors , citrom , joghurt , leveszöldség , marhalábszár
Friss zöldfűszerekkel készülő, rántott borjúláb céklapürével és tormahabbal.
Szerző: Pintér Károly
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tátrai Balázs
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Csaba Gergely
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Aki nem szereti a halat, annak készítsünk pulykaroládot szentestére!
Szerző: Katona György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Széll Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz