Bárkányi Zoltán receptje
2020. július 24.- 1 kg burgonya
- 30 dkg rétesliszt
- 50 dkg juhtúró
- 8 dkg füstölt szalonna
- 1 db tojás
- kapor
- só

juhtúró , burgonya , liszt , füstölt szalonna , tojás , kapor
juhtúró , burgonya , liszt , füstölt szalonna , tojás , kapor
Szerző: Schreiner Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saly Noémi
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű
Katkó Kriszta receptje.
Szerző: Katkó Kriszta
Fogás: saláták
Nehézség: Ki kell próbálnia!
A közel-keleti konyha kis fekete ruhája.
Szerző: Mohamed Kutaini A Byblos Étterem séfjének
Fogás: előételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű