Bárkányi Zoltán receptje
2020. július 24.- 1 kg burgonya
- 30 dkg rétesliszt
- 50 dkg juhtúró
- 8 dkg füstölt szalonna
- 1 db tojás
- kapor
- só

juhtúró , burgonya , liszt , füstölt szalonna , tojás , kapor
juhtúró , burgonya , liszt , füstölt szalonna , tojás , kapor
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Dudás Szabolcs
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Miszori József (Kandikó fogadó)
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
A receptet a Balatonról hozzuk.
Szerző: Ács Ferenc
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Közepesen nehéz