Bárkányi Zoltán receptje
2020. július 24.- 1 kg burgonya
- 30 dkg rétesliszt
- 50 dkg juhtúró
- 8 dkg füstölt szalonna
- 1 db tojás
- kapor
- só
juhtúró , burgonya , liszt , füstölt szalonna , tojás , kapor
juhtúró , burgonya , liszt , füstölt szalonna , tojás , kapor

Szerző: A dunabogdányi Forgó Étterem
Fogás: tészták
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Gáll Tímea
Fogás: levesek
Nehézség: Legkönnyebb

Az írónő ezt főzte Esterházy Péternek is.
Szerző: Schäffer Erzsébet
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Várvizi Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű