Bárkányi Zoltán receptje
2020. július 24.- 1 kg burgonya
- 30 dkg rétesliszt
- 50 dkg juhtúró
- 8 dkg füstölt szalonna
- 1 db tojás
- kapor
- só

juhtúró , burgonya , liszt , füstölt szalonna , tojás , kapor
juhtúró , burgonya , liszt , füstölt szalonna , tojás , kapor
Szerző: Gullner Gergő
Fogás: levesek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: levesek
Nehézség: Nehéz
A megszokotthoz képest fordított sorrendben kerülnek bele a hozzávalók.
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű