Jahni László receptje
2019. október 10.- 50 dkg hízott kacsamáj
- 40 g méz
- 20 dkg lila hagyma
- 1 db citrom
- 4 dl zöldségalaplé
- só, bors
- piros bogyós gyümölcsök

piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Korponai Péter
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Molnár László
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Fehér Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Davide Deligio
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz