Jahni László receptje
2019. október 10.- 50 dkg hízott kacsamáj
- 40 g méz
- 20 dkg lila hagyma
- 1 db citrom
- 4 dl zöldségalaplé
- só, bors
- piros bogyós gyümölcsök
piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
Szerző: Varga J. Viktor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Korponai Péter
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bárkányi Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű