Jahni László receptje
2019. október 10.- 50 dkg hízott kacsamáj
- 40 g méz
- 20 dkg lila hagyma
- 1 db citrom
- 4 dl zöldségalaplé
- só, bors
- piros bogyós gyümölcsök

piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Forster Zoltán
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Ízlés szerint tejföllel fogyasztjuk.
Szerző: Kun Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Íme egy remek húsvéti saláta.
Szerző: Fülepi Kálmán (Kami kisvendéglője)
Fogás: saláták
Nehézség: Ki kell próbálnia!