Jahni László receptje
2019. október 10.- 50 dkg hízott kacsamáj
- 40 g méz
- 20 dkg lila hagyma
- 1 db citrom
- 4 dl zöldségalaplé
- só, bors
- piros bogyós gyümölcsök

piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
Szerző: Elek Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Frissen grillezve a legjobb.
Szerző: Rosario Simeoli, a Pomo d'Oro séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: A Baricska Csárda
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Ifj. Tóth József
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz