Jahni László receptje
2019. október 10.- 50 dkg hízott kacsamáj
- 40 g méz
- 20 dkg lila hagyma
- 1 db citrom
- 4 dl zöldségalaplé
- só, bors
- piros bogyós gyümölcsök

piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Szabó Tibor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Könnyű szilveszteri koktél Nagy Zoltántól, a Boutiq’Bár tulajdonosától.
Szerző: Nagy Zoltán
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Tischler Petra
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű