Jahni László receptje
2019. október 10.- 50 dkg hízott kacsamáj
- 40 g méz
- 20 dkg lila hagyma
- 1 db citrom
- 4 dl zöldségalaplé
- só, bors
- piros bogyós gyümölcsök

piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
Az ünnepek után is jól fog esni ez az édesség!
Szerző: Streit Krisztina – Desszeretlek
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Római desszert mennyei telszínhabbal.
Szerző: Rosario Simeoli, a Pomo d'Oro séfjének
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz