Elek Balázs receptje
2018. június 22.0,3 dl zsíros tejszín
1/2 tk só
1 dkg cukor
1 dl portói bor
1 dl tokaji édes bor
10 dkg egres
10 dkg pisztácia

pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
Prázsló szénacél grillperemen gyors kérget rásütve, belsejét rózsaszínre hagyva készítjük.
Szerző: Stoller Márton
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Csécsei László, Orcsik Edit
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Nehéz
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz