Elek Balázs receptje
2018. június 22.0,3 dl zsíros tejszín
1/2 tk só
1 dkg cukor
1 dl portói bor
1 dl tokaji édes bor
10 dkg egres
10 dkg pisztácia

pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
Szerző: Ráspi (Horváth József)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Várvizi Péter
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Kis Tirol Étterem
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Segal Viktor
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes