Elek Balázs receptje
2018. június 22.0,3 dl zsíros tejszín
1/2 tk só
1 dkg cukor
1 dl portói bor
1 dl tokaji édes bor
10 dkg egres
10 dkg pisztácia

pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
Szerző: Wolf András
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Kiss Gergely
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyűjtő Ádám és Somodi Péter, Graefl Major
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Elek Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Domačija Šajna Étterem (Sezana, Szlovénia)
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű