Elek Balázs receptje
2018. június 22.0,3 dl zsíros tejszín
1/2 tk só
1 dkg cukor
1 dl portói bor
1 dl tokaji édes bor
10 dkg egres
10 dkg pisztácia
pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor

Szerző: Reszkető Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Jahni László, a Kistücsök séfje megmutatja, hogyan készül a tökéletes rakott cukkini.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Müncz Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Nehéz

Szerző: Szulló Szabina
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Majoros Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes