Elek Balázs receptje
2018. június 22.0,3 dl zsíros tejszín
1/2 tk só
1 dkg cukor
1 dl portói bor
1 dl tokaji édes bor
10 dkg egres
10 dkg pisztácia
pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kóstoló Kárpátaljáról, Pákozdi Judit–Punykó Mária
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyulavári Tamás (pécsi Balkán Bisztró)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Barka Áron
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: savanyúság
Nehézség: Legkönnyebb