Zakar Kata receptje
2018. június 18.- 1 db kacsamell
- 20 dkg fekete rizs
- 2 db sárgabarack
- levendula
- földimogyoró
- cickafark
fekete rizs , kacsamell , levendula , sárgabarack , földimogyoró , cickafark
fekete rizs , kacsamell , levendula , sárgabarack , földimogyoró , cickafark

Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: A Mandula Étterem
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Macsinka János megtanít minket erre a rendkívül finom fogásra.
Szerző: Macsinka János
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű