Zakar Kata receptje
2018. június 18.- 1 db kacsamell
- 20 dkg fekete rizs
- 2 db sárgabarack
- levendula
- földimogyoró
- cickafark

fekete rizs , kacsamell , levendula , sárgabarack , földimogyoró , cickafark
fekete rizs , kacsamell , levendula , sárgabarack , földimogyoró , cickafark
Szerző: Barcza Zoltán
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kóstoló Kárpátaljáról, Pákozdi Judit–Punykó Mária
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Csécsei László és Orcsik Edit
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Krausz Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Katona András
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű