A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Kacsamell, fekete rizs, sárgabarack, levendula

Zakar Kata receptje

2018. június 18.
  • 1 db kacsamell
  • 20 dkg fekete rizs
  • 2 db sárgabarack
  • levendula
  • földimogyoró
  • cickafark

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A kacsamellet rozéra sütjük, a fekete rizst puhára főzzük, a sárgabarackot mézzel karamellizáljuk. A levendulát a jus-höz keverjük. Az ételt pirított földimogyoróval, levendulavirággal, cickafarkkal tálaljuk.


fekete rizs , kacsamell , levendula , sárgabarack , földimogyoró , cickafark

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra