Zakar Kata receptje
2018. június 18.- 1 db kacsamell
- 20 dkg fekete rizs
- 2 db sárgabarack
- levendula
- földimogyoró
- cickafark

fekete rizs , kacsamell , levendula , sárgabarack , földimogyoró , cickafark
fekete rizs , kacsamell , levendula , sárgabarack , földimogyoró , cickafark
Szerző: Gullner Gergő
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Nicolai Ellitsgaard
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A kőttes a kelt tészták régies elnevezése. A tésztába sós és édes töltelék is kerülhet bele.
Szerző: Zsákai Ildikó
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Csonka Gergő
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes