Zakar Kata receptje
2018. június 18.- 1 db kacsamell
- 20 dkg fekete rizs
- 2 db sárgabarack
- levendula
- földimogyoró
- cickafark

fekete rizs , kacsamell , levendula , sárgabarack , földimogyoró , cickafark
fekete rizs , kacsamell , levendula , sárgabarack , földimogyoró , cickafark
Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
A vietnámi-francia fúziós étterem, az Opium konyhájából.
Szerző: Az Opium étterem
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Regdon Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű