A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Kacsamell újhagymás almasalátaágyon

Regdon Zsolt receptje

2019. október 27.
  • 4 db 20-25 dkg-os kacsamell
  • 4 db alma
  • 2 db mangó
  • olívaolaj
  • só, bors
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Közepesen nehéz
A kacsamelleket hideg serpenyőben lassan kezdjük sütni, sütés közben folyamatosan leöntjük a kacsa zsírját. Addig sütjük, amíg a bőre ropogós, aranybarna nem lesz, majd megfordítjuk, és rásütünk a húsos felével. Pihentetjük 5-6 percet.

A püréhez a mangókat meghámozzuk, feldaraboljuk, és turmixgépben pürésítjük. Az almákat vékony csíkokra vágjuk a salátához, az újhagymát pedig srégen vékonyra szeleteljük és összekeverjük az almával. Sóval, olívaolajjal ízesítjük.


kacsamell , alma , mangó , olívaolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra