Jahni László receptje
2019. június 26.- 50 dkg főtt kacsanyakhús
- 20 dkg kuszkusz
- 1/2 dl olívaolaj
- 6 csokor petrezselyem
- 1 csokor menta
- 20 dkg paradicsom
- só, bors
oaradicsom , menta , ment , kuszkusz , kacsanyak
oaradicsom , menta , ment , kuszkusz , kacsanyak
Szerző: Kecskeméti Krisztián, Kovács Sándor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Auguszt Olga útmutatásai alapján most elkészítheti a Kossuth-kiflit!
Szerző: Auguszt Elemér-Auguszt Olga
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Szabó Tibor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Az Algyői Halászcsárda
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű