Jahni László receptje
2019. június 26.- 50 dkg főtt kacsanyakhús
- 20 dkg kuszkusz
- 1/2 dl olívaolaj
- 6 csokor petrezselyem
- 1 csokor menta
- 20 dkg paradicsom
- só, bors

oaradicsom , menta , ment , kuszkusz , kacsanyak
oaradicsom , menta , ment , kuszkusz , kacsanyak
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
Egy különleges zöldségkrémlevest ajánlunk.
Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Szombati Zsolt, a The Famous Grouse hazai nagykövetének
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű