Jahni László receptje
2019. június 26.- 50 dkg főtt kacsanyakhús
- 20 dkg kuszkusz
- 1/2 dl olívaolaj
- 6 csokor petrezselyem
- 1 csokor menta
- 20 dkg paradicsom
- só, bors

oaradicsom , menta , ment , kuszkusz , kacsanyak
oaradicsom , menta , ment , kuszkusz , kacsanyak
Szerző: Gálicz István
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Közepesen nehéz
Készítsünk otthon farsangi koktélokat!
Szerző: Kocsis Tamás bartender
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Amrein Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű