Jahni László receptje
2019. június 26.- 50 dkg főtt kacsanyakhús
- 20 dkg kuszkusz
- 1/2 dl olívaolaj
- 6 csokor petrezselyem
- 1 csokor menta
- 20 dkg paradicsom
- só, bors

oaradicsom , menta , ment , kuszkusz , kacsanyak
oaradicsom , menta , ment , kuszkusz , kacsanyak
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Korponai Péter
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Könnyű, gyors és egészséges!
Szerző: Szilágyi Emese
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Szabó Sándor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Sobják Mátyás
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű