Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje
2020. július 15.- 60 dkg filézett harcsa
- 8 dkg húsos szalonna
- 40 dkg savanyú káposzta
- 1 dl tejföl
- 10 dkg vöröshagyma
- só, bors, babérlevél

harcsa , szalonna , savanyú káposzta , tejföl , vöröshagyma , babérlevél
harcsa , szalonna , savanyú káposzta , tejföl , vöröshagyma , babérlevél
Szerző: Jónás Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Szombati Zsoltnak, a The Famous Grouse hazai nagykövetének
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gerő Eszter és Juhos József
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Saly Noémi
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű