Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje
2020. július 15.- 60 dkg filézett harcsa
- 8 dkg húsos szalonna
- 40 dkg savanyú káposzta
- 1 dl tejföl
- 10 dkg vöröshagyma
- só, bors, babérlevél

harcsa , szalonna , savanyú káposzta , tejföl , vöröshagyma , babérlevél
harcsa , szalonna , savanyú káposzta , tejföl , vöröshagyma , babérlevél
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Az Alabárdos étterem
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Fotó: weltderwunder.de.- Varga Sylvia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb