Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje
2020. július 15.- 60 dkg filézett harcsa
- 8 dkg húsos szalonna
- 40 dkg savanyú káposzta
- 1 dl tejföl
- 10 dkg vöröshagyma
- só, bors, babérlevél
harcsa , szalonna , savanyú káposzta , tejföl , vöröshagyma , babérlevél
harcsa , szalonna , savanyú káposzta , tejföl , vöröshagyma , babérlevél
Szerző: Pethő Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Szőke Ágnes
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Pataky Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Fülepi Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz