Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje
2020. július 15.- 60 dkg filézett harcsa
- 8 dkg húsos szalonna
- 40 dkg savanyú káposzta
- 1 dl tejföl
- 10 dkg vöröshagyma
- só, bors, babérlevél
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/15/Kaposztas-harcsa_2-770x_.jpg?token=00e0a5a979c3b83af52ae893e5b1325c)
harcsa , szalonna , savanyú káposzta , tejföl , vöröshagyma , babérlevél
harcsa , szalonna , savanyú káposzta , tejföl , vöröshagyma , babérlevél
Szerző: Buday Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Frideczky András
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Várvizi Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Macsinka János
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű