Receptek

Kecskesajttál, kecskesajtos kifli

Farkas Richárd receptje

2020. augusztus 24.

Kifli hozzávalók:

  • 350 g liszt
  • 250 g tej
  • 25 g élesztő
  • 25 g vaj
  • 10 g só
  • 5 g cukor

A tányér hozzávalói:

  • sajtok (rozmaringos és fa szenes gúla, camembert, rouge, krémsajt)
  • hajtások és virágok a kertből
  • idénygyümölcsök
ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

Az élesztőt felfuttatjuk és a többi összetevővel együtt begyúrjuk a tésztát, majd kelesztjük. Amikor megkelt, kinyújtjuk, és kifliket formázunk belőle.

180 °C-on 14 percig sütjük.


A tányérra kerülnek a sajtok (Molnár Jánostól rozmaringos és fa szenes gúla, camembert, rouge, krémsajt), hajtások és virágok a kertből, valamint idénygyümölcsök.



liszt , tej , élesztő , vaj , kecskesajt

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra